Skip to content

Ne jemi Agjencion që mirremi
me thirrje për sigurime zvicerane

Rreth Nesh

Në Swiss Call Group, besnikëria e klientit dhe kënaqësia e klientit e kan qenë gjithmonë çelësi i marrëdhënieve të sukseshme dhe afatgjata të biznesit. Ne merremi intensivisht me potencalin dhe mundësit e kujdesit ndaj klientit, në të gjitha kanalet e komunikimit , Përmes proceseve efikase dhe zgjedhjeve innovative në fushëen e qendrës së kundesit ndaj klientit, ne krijojmë komunikiminn e klientëve në një nivel të lartë dhe, me përvojë shumë vjeçare dhe angazhim të madhë, ne gjithmonë jemi duke shkelur shtigje të reja në menaxhimin e marrëdhënieve me klientët. 

Produktet tona Zvicerane për Zvicrën

Sigurimi Shëndetsor

Ju duhet të merrni sigurimin

Sigurimi i jetës

Ju dhe e ardhmja juaj në planë të parë

Sigurimi i makinës

Vozitje e relaksuar durim

Sigurimi shtëpiakë

Shtëpia juaj e bukur e siguruar mirë

0
Biseda Në Ditë
0
Leads Në Ditë
0
Termine Në Ditë

Kontakt

  • +38343555705
  • Mati 1,Muharrem Fejza,Rr.Ahmet Korenica Pristina 10000
  • Info@swisscallgroup.ch